Κόσμος

Αντιμετώπισαν τον ληστή και το τεράστιο μαχαίρι του με… σκόνη τσίλι (βίντεο)

Τα περιστατικά επιθέσεων με σκοπό τη ληστεία ή γενικά οι επιθέσεις με κύριο όπλο το μαχαίρι έχουν αυξηθεί δραματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε σημείο που τα θανατηφόρα περιστατικά από επιθέσεις με μαχαίρι να αγγίζουν πλέον τα υπόλοιπα... θανατηφόρα όπλα.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε πριν από 2 μέρες σε μίνι μάρκετ στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας με έναν ληστή να μπουκάρει στο κατάστημα, κραδαίνοντας ένα τεράστιο μαχαίρι. Στην αρχή φαίνεται να απειλεί λεκτικά την ταμία, η οποία με ένα πλαστικό αντικείμενο προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά όσο καλεί την αστυνομία ταυτόχρονα.

Τότε στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας εμφανίζεται και ένας δεύτερος υπάλληλος, ο οποίος τον χτυπά με μία καρέκλα. Ο ληστής φαίνεται να οπισθοχωρεί αλλά επιστρέφει και αρπάζει την ταμιακή μηχανή. Τότε δέχεται ξανά συντονισμένη επίθεση με αντικείμενα και σκόνη τσίλι.

Το καυτό μπαχαρικό φάνηκε να τον αποσυντονίζει καθώς του έπεσε το μαχαίρι και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω. Εν τέλει τα καταφέρνει, βγαίνει έξω, ανεβαίνει στο... ποδήλατό του και φεύγει. Οι υπάλληλοι δεν το έβαλαν κάτω καθώς τον έλουσαν άλλη μία φορά με τσίλι και τον κυνήγησαν μέχρι που χάθηκαν όλοι από την εικόνα.

https://youtu.be/mMilMbsG_Kg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης