Πολιτική

Ανεξαρτητοποίηση με «βόμβες» για Λεβέντη από τον Κατσιαντώνη

Ο πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης σε δήλωσή του ανακοίνωσε ότι έστειλε επιστολή και στον Βασίλη Λεβέντη στην οποία του εξηγεί γιατί, όπως είπε, «δυστυχώς τα τελευταία 2,5 χρόνια οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην Ένωση Κεντρώων έχουν εξαφανιστεί».
«Δυστυχώς υπήρχαν λάθη στη δομή του κόμματος. ο συγκεντρωτισμός σε ένα πρόσωπο δεν ήταν σωστός» είπε ο κ. Κατσιαντώνης και έκανε λόγο για απουσία δομών και οργάνων στο κόμμα.

Όσον αφορά το μέλλον του ο βουλευτής είπε ότι «θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες και είναι σίγουρα ότι θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ για μήνες την επόμενη κίνηση».

Απαντώντας τέλος στην πρόσκληση του Βασίλη Λεβέντη να παραδώσει την έδρα του ο κ. Κατσιαντώνης είπε ότι «θα πρέπει τότε να παραδώσω και τους ψηφοφόρους μου».

Είναι ο τρίτος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που θα αλλάζει στρατόπεδο. Είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις του Γιώργου Καρρά που μετέχει στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης έχει αποχωρήσει και ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος που προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία και αναμένεται να ενταχθεί στις εκλογικές λίστες της παράταξης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ