Κόσμος

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό 8χρονης - Δεν τη σκότωναν για να τη βιάζουν ξανά και ξανά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την κόλαση που έζησε τις τελευταίες μέρες της ζωής της η 8χρονη Asifa Bano. Βρέθηκε ακρωτηριασμένη μια εβδομάδα μετά την απαγωγή της.

Με την έναρξη της δίκης των 8 κατηγορούμενων, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές λεπτομέρες της επίθεσης. Κρατάσουν το κοριτσάκι ναρκωμένο και χωρίς φαγητό σε ναό για 3 μέρες στην Ινδία.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι 4 αστυνομικοί και ένας φύλακας ινδουιστικού ναού. Ήταν τη Δευτέρα που ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση που προκάλεσε εθνική οργή. Δικηγόρος των κατηγορούμενων είπε ότι οι άντρες δήλωσαν αθώοι, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένοι και να περάσουν από τεστ αλήθειας.

Ένας από τους άντρες που συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό της 8χρονης σταμάτησε τον δολοφόνο της που τη χτυπούσε με ένα βράχο στο κεφάλι για να ξανακάνει σεξ μαζί της για τελευταία φορά.

Το φριχτό σχέδιο για τον ομαδικό βιασμό

Ο φύλακας του ναού Sanji Ram κατηγορείται για το σχέδιο συνωμοσίας με 4 αστυνομικούς, έναν φίλο, τον γιο του και έναν νέο ανιψιό του. Ήθελαν να σκοτώσουν το ανήλικο κορίτσι και να καταστρέψουν τις αποδείξεις.

Δύο από τους 8 που δικάζονται ήταν αστυνομικοί που κατηγορούνται ότι δωροδοκήθηκαν για να σταματήσουν τις έρευνες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η απαγωγή, ο ομαδικός βιασμός και η δολοφονία της 8χρονης ήταν μέρος σχεδίου ώστε να φύγουν οι νομάδες από την περιοχή Kathua στο Jammu.

Δύο πολιτικοί από το BJP αναγκάστηκαν να παραιτηθούν αφού κατηγορήθηκαν για την υποστήριξη των κατηγορούμενων. Η εθνική κατακραυγή για την υπόθεση θυμίζει τις μαζικές διαδηλώσεις μετά τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012.
Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...