Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Ανακάλυψαν οπλοστάσιο σε σπίτι 58χρονου ενώ αυτός έκανε διακοπές

Την ώρα που απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα στη μαγευτική Σαντορίνη, πολλά χιλιόμετρα μακριά -στην Αλεξανδρούπολη όπου κατοικεί- οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι ενός 58χρονου Έλληνα και ανακάλυπταν το οπλοστάσιο που διατηρούσε!

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στην κατοικία του και κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα περίστροφο κρότου, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, 138 κυνηγετικά φυσίγγια και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, 128 μεταλλικά σφαιρίδια, ένα μαχαίρι, ένα κλομπ, ένα σπρέι,13 βέλη τόξου, τρεις σφεντόνες, ένα τσεκούρι, 23 κροτίδες και μια αντισφυξιογόνα μάσκα!

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος βρισκόταν στη Σαντορίνη και αμέσως ενημερώθηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τετάρτης και τον μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη για να προσαχθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης