Κοινωνία

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

Αλέξανδρος ΣταματιάδηςΈχασε τη μάχη για τη ζωή ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης - Δύο ληστές τον είχαν πυροβολήσει στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (2 Απριλίου 2018) - Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» - Το χρονικό της επίθεσης

11:52 πρωί Παρασκευής (20/04/2018). Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης χάνει τη μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου  «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύοταν από την ημέρα της επίθεσης που δέχθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο άτυχος άνδρας είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο, το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους για την επιπλοκή που είχε παρουσιάσει η υγεία του.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά το δεύτερο κουκουλοφόρο, ο οποίος κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα.

Δυστυχώς, το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Σταματιάδης υπέκυψε στα τραύματά του. 

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης γεννήθηκε στη Βιέννη και επιχειρηματικά δραστηριοποιείτο στο χώρο της ενέργειας.

Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούσαν για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό και χαμηλών τόνων, που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...