Κόσμος

Ακόμη και η βασίλισσα της Ισπανίας δεν γλιτώνει από την Eλληνίδα πεθερά- Ο δημόσιος καβγάς με την πρώην βασίλισσα Σοφία (βίντεο)


Η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας είχε έντονη λογομαχία με την Ελληνίδα πεθερά της, πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία.

Βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τις δύο γυναίκες να λογομαχούν έξω από την εκκλησία όπου γιόρτασαν το καθολικό Πάσχα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τέως βασίλισσα Σοφία αγκάλιασε τις δύο εγγονές της, Λεονόρ και Σοφία. Η Βασίλισσα Λετίθια ξαφνικά μπήκε μπροστά τους, χάιδεψε το μέτωπο της Λέονορ και στη συνέχεια προσπάθησε να πιάσει το χέρι της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η 79χρονη γιαγιά της.

Τότε η Σοφία και η Λετίθια άρχισαν να συζητούν έντονα με τη μικρή Λέονορ τσαντισμένη να σπρώχνει το χέρι της μαμάς της και το χέρι της γιαγιάς της. Ευτυχώς ενεπλάκη ο βασιλιάς Φελίπε προσπάθησε με ψυχραιμία να ηρεμήσει τα πνεύματα.
https://www.youtube.com/embed/u3UybfWwMTc
https://www.youtube.com/embed/9Vj_vA-W3Dk
https://www.youtube.com/embed/Fx28gvTkODE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...