Κοινωνία

Έτσι «κούφαναν» τον εστιάτορα – Σκηνές απείρου κάλλους στο τραπέζι των πελατών (εικόνες)

Απίθανα πράγματα σε εστιατόριο στην Κρήτη. Οι πελάτες κάθισαν σε τραπέζι και ο εστιάτορας γρήγορα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό...

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Απριλίου στην Κρητη και πιο συγκεκριμένα σε εστιατόριο του Αγίου Νικολάου. Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τουριστών κάθισε στο τραπέζι και πριν πάει κάποιος να τους πάρει παραγγελία, έβγαλαν το φαγητό τους, το οποίο είχαν σε ταπεράκια από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν και ξεκίνησαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους.

Όταν πήγε η κοπέλα να πάρει παραγγελία, εκείνοι αρκέστηκαν να παραγγείλουν μόνο …νερό! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο τραπέζι πήγε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος τους άκουσε έκπληκτος να λένε πως είχαν ρωτήσει αν μπορούν να φάνε από τα ταπεράκια τους, τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου. Εκείνοι τους απάντησαν καταφατικά όπως έλεγαν.

Τα πράγματα δεν ξέφυγαν. Ο υπεύθυνος έδωσε τόπο στην οργή και οι τουρίστες έφαγαν και στη συνέχεια αποχώρησαν. Το περιστατικό βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων στον Άγιο Νικόλαο, με τους ιδιοκτήτες εστιατορίων να καταγγέλλουν τη στάση ξενοδόχων, που όπως λένε τους δίνουν τη χαριστική βολή.

Οι επίμαχες εικόνες από το εστιατόριο στην Κρήτη

Πάει για ρεκόρ τουριστών φέτος η Κρήτη

Θα σπάσει κάθε ρεκόρ φέτος η Κρήτης ως προς την προσέλευση των τουριστών στο νησί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τη νέα τουριστική σεζόν. Τα θετικά μηνύματα έφτασαν πολύ νωρίς για την πορεία της τουριστικής περιόδου καθώς οι προκρατήσεις φαίνεται πως… χτύπησαν κόκκινο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο οι προκρατήσεις παρουσιάζουν μία σημαντική αύξηση. «Οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριο πάντα στην Κρήτη υπάρχει πληρότητα σχεδόν στο 100% στα ξενοδοχεία. Φέτος όμως είδαμε πως οι προκρατήσεις στους υπόλοιπους μήνες, Απρίλιο – Μάιο – Οκτώβριο, παρουσίασαν αύξηση περίπου 8%. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποσοστό», επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου αναφέροντας παράλληλα πως «Στις αρχές του Μάη τα στοιχεία δείχνουν μία πληρότητα που θα ξεπεράσει το 80% στα ξενοδοχεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουριστική σεζόν ξεκίνησε φέτος στις 29 Μαρτίου, λίγο πριν το Πάσχα. Λίγες ημέρες πριν τα μισά περίπου ξενοδοχεία άνοιξαν στην Κρήτη ενώ τα υπόλοιπα ανοίγουν αυτήν την περίοδο.

fonien.grcretapost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ