Κοινωνία

Έκτακτο: Ανακρίνεται 22χρονη για το νεκρό μωρό στην Νέα Σμύρνη

Μια 22χρονη κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται αυτήν την ώρα για το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και -κατά πάσα πιθανότητα- είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της. Οι ίδιες πληροοφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, το Σάββατο, σε ακάλυπτο χώρο συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Νέα Σμύρνη στην οδό Πριγκηποννήσων.

Όπως προέκυψε, το βρέφος γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί. Πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών που ήρθαν σαν συνέπεια της εγκατάλειψής του.

Το αγοράκι, βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο από ένοικο της πολυκατοικίας που έβλεπε στον ακάλυπτο, στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι περί τα τέλη Φεβρουάριου βρέθηκε επίσης νεκρό νεογέννητο αγοράκι σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη. Η εν λόγω υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ