Αυτοδιοίκηση

Άγρια μπινελίκια στο δημοτικό συμβούλιο Χαλκίδας: «Άει γ@μήσου μ@λ@κα..» (βίντεο)

Αντιμέτωποι με... πλούσιο ρεπερτόριο βρέθηκαν όσοι αποφάσισαν χθες να παραστούν στο δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας, καθώς άκουσαν το δήμαρχο, Χρήστο Παγώνη, να ανταλλάσσει σκληρές εκφράσεις με το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο, η ανταλλαγή... «γαλλικών» έγινε κατά τον απολογισμό του 2017 που έκανε ο δήμαρxος.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Βασίλης Γουρνής τον διέκοπτε συνεχώς, κατηγορώντας τον δυνατά «πάλι ψέματα λες...». Η επανάληψη της φράσης οδήγησε στην απώλεια της ψυχραιμίας του δημάρχου και στην... αναπροσαρμογή της φρασεολογίας.

Μιλώντας εκτός μικροφώνου, ο δήμαρχος είπε «άει γ....υ, μ.....α», φράση που πυροδότησε έκρηξη από την πλευρά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θανάση Ζεμπίλη.

Ο κ. Ζεμπίλης πέταξε τα μικρόφωνα και ό,τι άλλο αντικείμενο έχει μπροστά του, ενώ η επανάληψη της επίμαχης φράσης του δημάρχου, όπως και άλλων κόσμιων λέξεων όπως «χαμαιτυπείο» ήταν... διαρκής και αδιάλλειπτη.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο δήμαρχος είχε εξασκήσει και πέρυσι την τέχνη του εις την γαλλικήν, φωνάζοντας στο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μπάκα, φωνάζοντας του «η μ... έχει και όρια...άμα τα ξεπεράσεις μετά πάει...».

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αργότερα ο Δήμαρχος αρνήθηκε ότι καταφερόταν κατά του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.

https://youtu.be/OSsbUFfaAos

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ