Κυβέρνηση

Το μετάνιωσε! Νόρα Βαλσάμη για Τσίπρα: Ελεγα ότι είναι αστέρι, αλλά μας την έφερε - Βίντεο

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε η Νόρα Βαλσάμη.

Μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live η Νόρα Βαλσάμη, μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη, Ερρίκο Ανδρέου να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να εγκατασταθούν μόνιμα στη Σύρο.Η Νόρα Βαλσάμη ονειρεύεται να φτιάξει το σπίτι που ζει στο νησί όπου έχει βρει την ηρεμία που χρειαζόταν. «Δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, δεν μου αρέσει… Τίποτα δεν μου αρέσει στην Αθήνα», εξηγεί η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Νόρα Βαλσάμη, ακόμη, ξέσπασε για το διαμέρισμα της Αθήνας που κληροδότησε στον γιο της και κινδυνεύει να το χάσει σε πλειστηριασμό. Σε αυτό το σπίτι των 50 τ.μ. στη Ραφήνα ζούσε ο γιος της και το χρησιμοποιούσε και για studio αφού εργάζεται ως μουσικός.

«Εγώ ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον κύριο Τσίπρα και είπα ότι βγαίνει ένα αστέρι αλλά μας την “έφερε”. Ντροπή του. Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημόσια τώρα», λέει η ίδια για την περιπέτεια που έχει με το σπίτι.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yAW4IWTY5IA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...