Πολεμική αεροπορία

Η έκκληση της χήρας του Σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου στον Π. Κάμμενο πάνω από το φέρετρο - «Να μην χαθεί άλλο παιδί»


Συνεχίζει να συγκλονίζει με τη γενναιότητα και την αξιοπρεπή της στάση, η χήρα του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του από την πτώση του μοιραίου Μ2000-5 κατά την επιστροφή του από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο.

''Ήταν ο άνθρωπός μου, δεν θέλω τίποτα για μένα, να φροντίσετε να μην συμβεί αυτό σε κανένα άλλο παιδί'' ήταν τα λόγια της που απηύθυνε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον οποίο κράτησε και συνομίλησε πάνω από το φέρετρο την ώρα του ύστατου αποχαιρετισμού.  

Όπως διακρίναμε οι ίδιοι στα λίγα λεπτά της πρώτης συνομιλίας, ο Πάνος Καμμένος με δάκρυα στα μάτια άκουσε τη σύζυγο με την οποία τόσο με την ίδια αλλά και με τη μητέρα του Σμηναγού Μπαλταδώρου, συνομίλησαν διεξοδικά στην πλατεία του χωριού.

https://www.youtube.com/embed/MVA5JCO1O4Y

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...