Κόσμος

Αποκάλυψη: Ρώσοι εντόπισαν στη Douma παιδί και κατοίκους που μετείχαν στο fake -βίντεο των «White Helmets»

Δημοσιογράφοι της ρωσικής εφημερίδας  « KP » μίλησαν στην πόλη της Douma στην περιφέρεια Δαμασκού με κατοίκους  της που συμμετείχαν στο χημικό θέατρο των « White Helmets »
.

« Σήμερα στην πόλη της  Douma, κατόρθωσα να μιλήσω μ΄ενα αγόρι που ονομάζεται Hasan Diab. Αυτό εμφανίζεται στα βίντεο των « White Helmets». Έτρεξαν άτομα με κάμερες, άρχισαν να χύνουν  νερό στα παιδιά  και όλα καταγράφηκαν στο  βίντεο. Μετά από αυτό, το βίντεο διανεμήθηκε σε δίκτυα και αυτός ήταν ο λόγος για τις αμερικανικές επιθέσεις στο έδαφος της Συρίας « , δήλωσε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Radio Komsomolskaya Pravda.Хасан на кадрах видеозаписи "белых касок". Фото: YouTube

Ο νεαρός μάρτυρας ανέφερε ότι την ημέρα της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης ήταν στο καταφύγιο στο υπόγειο, και κρύβονταν με άλλους κατοίκους της περιοχής μια και ήταν σ΄εξέλιξη εχθροπραξίες. Απροσδόκητα, τα λευκά κράνη κατέβηκαν στο υπόγειο και ζήτησαν από τους παρόντες να μετακινηθούν στο κτίριο του νοσοκομείου.

« Έτρεξαν στο νοσοκομείο, όπου, μόλις μπήκαν  του έβγαλαν τα ρούχα και αμέσως άρχισαν να του ρίχνουν νερό από το σωλήνα. Δεν γνώριζε τότε γιατί συνέβαινε αυτό.  Θυμάται μόνο ότι το νερό ήταν κρύο και πως ήταν φοβισμένος. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η σύζυγός  του  και η κόρη του μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, και όλα ήταν επίσης ποτισμένα, για να απολυμανθούν οι περιοχές που υπέστησαν ζημιές από τη χημεία. Ωστόσο, όπως είπαν και ο Ηasan και ο πατέρας του Omar, δεν είχαν προβλήματα με την αναπνοή, δεν είχαν προβλήματα με εγκαύματα.Мальчик помнит, что вода была холодной, ему было холодно и очень страшно. Фото: YouTubeΤους ζητήθηκε απλώς να μετακινηθούν από το καταφύγιο στο νοσοκομείο, όπου παίχτηκε αυτή η παράσταση « , ανέφερε ο πατέρας του παιδιού στη συζήτησή του με τους ρώσους δημοσιογράφους.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ