Κόσμος

Nέο βελτιωμένο βαρύ τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή 23 χιλ παρουσίασαν οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές στην Ουκρανία

Oι ρωσοφωνοι αυτονομιστές μαχητές αποδέσμευσαν ένα βίντεο που δείχνει το βελτιωμένο βαρύ τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή των 23 χιλιοστών με την ονομασία “Αυτονομιστής”.

Ο “Αυτονομιστής” ειναι ένα ιδίας κατασκευής βαρύ τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή που βάλλει το τεράστιο βλήμα των 23 χιλιοστών και αναπτύχθηκε από τους μαχητές οι οποίοι έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια στις περιφέρειες του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ στην Ουκρανία και κατά συνεπεία επισημάνθηκαν ως “αυτονομιστές” και “τρομοκράτες” απο την ουκρανική κυβέρνηση και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το βίντεο, το νέο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή βάλλει στο μέγιστο βεληνεκές των τριών χιλιάδων (3000) μέτρων. Προορίζεται κυρίως για την εξουδετέρωση των εχθρικών δυνάμεων που ειναι καλυμμένες πίσω από οχυρωματικές θέσεις και την καταστροφή ελαφρά θωρακισμένων οχημάτων.

Το 23 χιλιοστών τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή έχει σχεδιαστεί επι ενός ειδικού βαρέων βαρών, ρυθμιζόμενου τρίποδου που έχει ως αποστολή να απορροφάει την εκ φύσεως βίαια ανάκρουση ενός όπλου αυτού του διαμετρήματος.

Το τυφέκιο έχει αριθμό μειονεκτημάτων, συμπεριλαμβανόμενου του μεγάλου βάρους και της χαμηλής ακρίβειας.

proelasi.org

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ