Αυτοδιοίκηση

«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@@ς…»: Ξέσπασε ο δήμαρχος Τρικκαίων βλέποντας τον Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο

Με ένα διαδικτυακό ξέσπασμά του ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, που καταβάλλει προσπάθειες να εφαρμόσει εδώ και 4 μήνες τον αντικαπνιστικό Νόμο, σχολίασε τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ (με αναφορά στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη), που καπνίζουν παντού.

Ειδικότερα, αφορμή στάθηκε η φωτογραφία του κ. Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο κατά τη περιοδεία του στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» λέει ο δήμαρχος Τρικκαίων «που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα», σχολίασε ο δήμαρχος μέσω των social media.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...