Πολιτική

Χρηστίδης για Σκοπιανό: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές

Την άποψη ότι η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, αν στο θέμα της ονομασία των Σκποπίων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έχουν κοινή στάση με τον ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

«Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές», τόνισε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Η χώρα έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Δεν έχει όποτε την βολεύει κυβερνήτη ΣΥΡΙΖΑ και όποτε την ξεβολέυει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Είναι μια και ενιαία η κυβέρνηση», ανέφερε.

Για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του στην Βουλή ο κ. Χρηστίδης, σημείωσε, «θέλουμε πάταξη του αλυτρωτισμού, αλλαγές στο Σύνταγμα, όχι παραχάραξη στην ιστορία, ενιαία θέση και όχι σαλαμοποίηση της. Όταν έρθει στην Βουλή, εκεί θα τοποθετηθούμε, όταν πάρουμε πρόταση από την κυβέρνηση ενιαία».

Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας, «είστε ψεύτες και αυτό είναι κάτι που οι Έλληνες δεν το ξεχνάνε. Είπατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και τα υπογράφετε δυο – δυο. Τους λέγατε ότι θα τους δώσετε πίσω όλα τα λεφτά και τους τα παίρνετε όλα πίσω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...