Ελληνοτουρκικά

Υπόθεση στρατιωτικών: Τι νέο επιβάλλουν οι Τούρκοι στις οικογένειες

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το "πρόγραμμα επικοινωνίας που έχουν βάλει οι Τούρκοι στην επικοινωνία των δυο στρατιωτικών με τις οικογένειές τους.

Αρχικά, έκαναν "καψόνι" στις δυο οικογένειες και αντί να συναντηθούν οι γονείς με τα παιδιά τους χθες Δευτέρα, πήγαν την συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή. Αύριο ωστόσο θα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι Τούρκοι φαίνεται να παγιώνουν ένα πρόγραμμα επικοινωνίας. Κάθε Τετάρτη η επικοινωνία θα είναι τηλεφωνική και κάθε Παρασκευή θα γίνεται επισκεπτήριο.

Αυτό ακριβώς είναι και ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί δείχνει να λαμβάνει χαρακτηριστικά μόνιμης κατάστασης και όχι παροδικής. Το βέβαιο είναι ότι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν φυλακισμένοι και περιμένουν να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεσή τους.

Στις 6 Απριλίου οι δικηγόροι τους θα καταθέσουν εκ νέου αίτηση για την αποφυλάκισή τους, με αίτημα να διαμείνουν μέσα στο προξενείο εως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή τους. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει και μεγάλες πιθανότητες να εγκριθεί.

Όλοι ελπίζουν σε μια γρήγορη δίκη που θα φορά την παράνομη είσοδο και μόνο, γεγονός που θα τους επιτρέψει να γυρίσουν σύντομα με μια μικρή ποινή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...