Στρατός Ξηράς

Τσουνάμι οργής στο Στράτευμα: «Βράζουν» τα στελέχη του Δ΄ Σώμα Στρατού με Διοίκηση και Καμμένο

Όσο περνούν οι ώρες όλο και περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούνται σχετικά με την σύλληψη των δύο αξιωματικών στον Έβρο. Από την πρώτη στιγμή εντύπωση έκανε η ανακοίνωση του ΓΕΣ το οποίο έκανε λόγο για λάθος των αξιωματικών οι οποίοι βρέθηκαν στο Τουρκικό έδαφος.

Όμως από το πρωί του Σαββάτου πολλά στελέχη από το Δ΄Σώμα Στρατού επικοινώνησαν με το viadiplomacy.gr τα οποία ανέφεραν πως οι αξιωματικοί ήταν αδύνατον να χαθούν αφού το συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι και τα δέντρα έχουν βαφτεί και είναι ορατά και από μεγάλη απόσταση.

Οι πληροφορίες αυτές και τα στοιχεία επιβεβαιώνονται και από επικοινωνίες που είχε το pentapostagma.gr

Στα «κόκκινα» τα στελέχη του Δ΄Σώμα Στρατού

Αυτό που εξοργίζει τα στελέχη του Στρατού είναι η διαχείριση του προβλήματος τα οποία κάνουν λόγο για στάση του ΓΕΣ το οποίο ουσιαστικά «άδειασε» τους αξιωματικούς του με την ανακοίνωση.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το ΓΕΣ δεν θα έβγαζε καμιά ανακοίνωση αν δεν είχε την εντολή από τον πολιτικό του προϊστάμενο που είναι ο Πάνος Καμμένος.

Αξιωματικοί αναφέρουν πως για να παραδεχθεί το ΓΕΣ ότι τα στελέχη του συνελήφθησαν σε Τουρκικό έδαφος σημαίνει ότι επικοινώνησαν πρώτα με τους συλληφθέντες αξιωματικούς, το επιβεβαίωσαν και κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Από τα «πυρά» των στελεχών δεν γλιτώνει και ο Διοικητής του Δ’ Σ Σ κ.Καμπάς για τον οποίο αναφέρουν ότι έχει μετατρέψει το Σώμα από την αιχμή του δόρατος σε ένα Σώμα εκδηλώσεων , παραστάσεων και συναυλιών.

Μάλιστα την Πέμπτη την ίδια ημέρα που συνέβη το περιστατικό το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε να συνεχίσει ως διοικητής του Δ΄Σώμα Στρατού ο κ.Καμπάς.

Όλο και περισσότεροι μιλάνε για απαγωγή 

Η εμπλοκή των Αμερικανών, η επαφή των αρχηγών ΓΕΣ και ίσως σύντομα η παρέμβαση Τσίπρα – Ερντογάν δείχνουν πως το συμβάν είναι πολύ βολικό για την Τουρκία.

Όλο και περισσότεροι αξιωματικοί και στρατιωτικοί συντάκτες αναφέρουν πως το σενάριο «χάθηκαν» δεν βγαίνει και τα σενάρια όλα τείνουν προς την απαγωγή.

Για τον λόγο αυτό θεωρούν ότι και η βιαστική ανακοίνωση του ΓΕΣ έγινε για τον λόγο αυτό, να μην αναγκαστεί η Ελλάδα να προβεί σε άλλες ενέργειες αν αποδεικνυόταν απαγωγή των αξιωματικών

ΠΗΓΗ

ΥΓ. Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έχει αναφέρει από την πρώτη στιγμή τι ακριβώς έγινε...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ