Κόσμος

Τρόμος! Tα πυρηνικά του Κιμ μπορούν να πλήξουν την Ευρώπη

Σοκάρει ο υποδιευθυντής της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών BND, μιλώντας σε βουλευτές της χώρας για την απειλή του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Οι πύραυλοι της Βόρειας Κορέας μπορούν πλέον να φέρουν πυρηνικά όπλα και έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στη Γερμανία και την κεντρική Ευρώπη, είπε ο Ολε Ντίελ σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές, σύμφωνα με την Bild.

Σύμφωνα με το reuters o υποδιευθυντής της BND τους είπε ότι αυτή η εκτίμηση αποτελεί «βεβαιότητα», σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα που επικαλείται άτομα που μετείχαν στη συνάντηση.

Παράλληλα, τους είπε ότι η υπηρεσία του βλέπει ως θετικό σημάδι τις συζητήσεις ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα. Υψηλόβαθμος Βορειοκορεάτης διπλωμάτης ταξίδεψε στη Φινλανδία την Κυριακή, για συζητήσεις με πρώην αξιωματούχους των ΗΠΑ και της Ν. Κορέας, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap. Κι αυτό εν μέσω διπλωματικών διαβουλεύσεων για πιθανή σύνοδο μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...