Οπλικά συστήματα

Το νέο ρωσικό υπερ-άρμα T-14 Armata - Δείτε βίντεο

Το βίντεο ξεκινά με τον εκφωνητή να προειδοποιεί το κοινό πως πρόκειται να δει πράγματα του ρωσικού άρματος μάχης Armata που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο ευρύ κοινό.

Στην αρχή γίνεται επίδειξη του συστήματος περιστροφής του πύργου του άρματος το οποίο κινείται με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων ανά ώρα και ο πύργος εκτελεί συνεχόμενη περιστροφή 360 μοιρών.

«Στο τεθωρακισμένο σκάφος τοποθετείς ερπύστριες, μετάδοση, κινητήρα και ένα πυροβόλο στην οροφή και έχεις το άρμα μάχης T-14.

Τοποθετείς ένα μικρότερο συγκρότημα μάχης με ένα μικρότερο πυροβόλο και έχεις το τεθωρακισμένο όχημα μάχης (ΤΟΜΑ) Armata, ή T-15.

Αντικαθιστάς τα συγκροτήματα πυροβόλων με έναν γερανό, και έχεις το τεθωρακισμένο όχημα περισυλλογής, T-16. Οι πλήρεις διάφορες και αντίστοιχοι ρόλοι ανάμεσα στα τρία οχήματα είναι ορατοί μόνο όταν τα οχήματα είναι μαζί.» αναφέρει ο παρουσιαστής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZzcIEsG6QVc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...