Στρατός Ξηράς

Το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 2 στρατιωτικών μας με τη στολή τους

Το ΓΕΣ μετά από 22 ημέρες αιχμαλωσίας των δύο στρατιωτικών μας στις φυλακές Αδριανούπολης έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους όπως πρέπει να εμφανίζονται. Με τη στολή τους… Έστω και αργά οι φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών μας.

Δείτε την:

 

Την ίδια στιγμή, ευθέως με την διεθνή πίεση που υφίσταται αυτή τη στιγμή η Τουρκία, συνδέουν στο Ελληνικό Πεντάγωνο τη διαρροή στο Κρατικό Πρακτορείο Ανατολή για την δήθεν εύρεση στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων στην εξωτερική κάρτα μνήμης του κινητού τηλεφώνου ενός εκ των δυο στρατιωτικών μας.

Υψηλόβαθμες πηγές ανέφεραν ότι στην συγκεκριμένη συγκυρία η Τουρκία είναι στριμωγμένη. “Φιλοτεχνώντας” υπό μια έννοια τη θέση στην οποία βρίσκεται η Άγκυρα, υπενθύμιζαν ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς επίσης τις πρωινές συνομιλίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία μάλιστα δημόσια στηλίτευσε τις τουρκικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...