Πολιτική

Τους ενώνει πλέον ένα υπουργείο και μια καρέκλα!- Ο Καμμένος λησμονεί...και δηλώνει για Κουβέλη: Πάντα υπηρετούσε τις αρχές της Δημοκρατίας!

Τον Φώτη Κουβέλη υποδέχτηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υπουργός Πάνος Καμμένος, με θετικά λόγια.

Ο κ. Καμμένος περιέγραψε τον κ. Κουβέλη ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους».

«Διαβεβαιώνω ότι τα γενικά επιτελεία και οι αξιωματικοί είναι σε άριστη κατάσταση και σε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, προασπίζοντας την εθνική μας κυριαρχία, αλλά παράλληλα προσφέροντας στον λαό με παραδείγματα πολύ συγκεκριμένα στη λύση προβλημάτων, με κοινωνική προσφορά σε ευαίσθητες περιοχές, όπως η Θράκη», είπε στη συνέχεια.

«Στον 1,5 χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. Για τον προκάτοχο του κ. Κουβέλη, Δημήτρη Βίτσα, σημείωσε πως «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας» και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...