Κόσμος

Την ώρα που ο Ερντογάν σκοτώνει παιδιά του δίνουν βραβείο «ειρήνης» οι παιδίατροι του κόσμου


Την ώρα που ο Ταγίπ σκοτώνει παιδιά στο Αφρίν της Συρίας, λαμβάνει «βραβείο ειρήνης» από την Παγκόσμια Παιδιατρική Ομοσπονδία!

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ του τουρκικού TRT και τα σχόλια, όπως πάντα, δικά σας:

Η Παγκόσμια Παιδιατρική Εταιρία (IPA), αποφάσισε να τιμήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν, με το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης λόγω της στήριξης που παραχώρησε στα προσφυγόπουλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την IPA, τα ηγετικά στελέχη της IPA, τα οποία ήρθαν στην Τουρκία μετά από πρόσκληση του διευθυντή του τμήματος εξωτερικών σχέσεων της οργάνωσης Κερέμ Χασάνογλου, βρήκαν την ευκαιρία να δουν επί τόπου τις εργασίες που διεξήχθησαν για τα προσφυγόπουλα και να επισκεφτούν τους καταυλισμούς που αναγέρθηκαν για τους πρόσφυγες.

Ο Κερέμ Χασάνογλου ο οποίος μετά την επίσκεψη ανακοίνωσε την απόφαση που έλαβαν τα στελέχη της IPA, εκ μέρους της Τουρκίας ανέφερε πως η ηγεσία του οργανισμού αποφάσισε να δώσει στον Πρόεδρο Ερντογάν το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης για τις εργασίες του σχετικά με τα προσφυγόπουλα.

Ο Χασάνογλου είπε πως ο πρόεδρος και τα στελέχη της IPA ενθουσιάστηκαν πολύ από το γεγονός ότι πολλά παιδιά κρατήθηκαν από τη ζωή και απόκτησαν δικαίωμα ζωής χάρει στις εργασίες υπό την ηγεσία του Ερντογάν λέγοντας:

«Διότι στο θέμα αυτό, στο οποίο έμειναν αδιάφορες πολλές χώρες, η Τουρκία άνοιξε τις πόρτες της σε πάνω από 1 εκατομμύρια 500 χιλιάδες βρέφη και παιδιά και φιλοξενώντας τους δεν επέτρεψε να πεθάνουν. Ενώ πολλές χώρες στον κόσμο εθελοτυφλούσαν, η Τουρκία υπό την ηγεσία του κυρίου Ερντογάν έκανε αυτά τα αθώα βρέφη και παιδιά να κρατηθούν στη ζωή. Αυτό είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να παραβλέπετε. Η IPA αποφάσισε να απονέμει στον κύριο Ερντογάν το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης για τις συμβολές του στο δικαίωμα ζωής των παιδιών του κόσμου και τα σχετικά υπουργεία ενημερώθηκαν σχετικά με την συγκεκριμένη απόφαση. Ευχαριστούμε στον κύριο Ερντογάν, εξ ονόματος του μεγαλύτερου ιδρύματος παιδικής υγείας του κόσμου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για το δικαίωμα ζωής των παιδιών».

Η IPA η οποία έχει πάνω από 1 εκατομμύρια μέλη-παιδίατροι δραστηριοποιείται σε 140 χώρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...