Κόσμος

Σύζυγος κρέμασε ανάποδα και μαστίγωσε τον εραστή της γυναίκας του

Αυτή είναι η στιγμή που ένας άντρας που είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα βρίσκεται δεμένος ανάποδα από τον σύζυγο της ερωμένης του. Μια μέρα αργότερα, η γυναίκα τιμωρήθηκε με 100 χτυπήματα με μαστίγιο σε ένα χωριό της Ινδίας. Ο άντρας είναι δεμένος στο κλαδί ενός δέντρου στην περιοχή Μπουλαντσάχρ πριν αρχίσουν να τον χτυπάνε επανειλημμένα.

Σε ένα άλλο πλάνο ο άντρας είναι πεσμένος στο έδαφος και το πλήθος τον χτυπάει με πιο μικρά κλαδιά. Την προηγούμενη μέρα, η γυναίκα είχε δεθεί και μαστιγωθεί και εκείνη ως τιμωρία και κάποιοι από τους άντρες στο πλήθος προσπάθησαν να την βιάσουν.
H γυναίκα το είχε σκάσει με τον εραστή της στις αρχές του μήνα και έμενε στο σπίτι ενός συγγενή.

Κάποιοι άνθρωποι πήγαν να την μεταπείσουν και της είπαν ότι αν ξαναγυρίσει στον άντρα της θα τα ξεχάσουν όλα και θα κάνουν μια καινούργια αρχή. Ωστόσο, όταν γύρισε στο χωρίο βρήκε μια ομάδα γερόντων έτοιμη να αποφασίσει την τιμωρία της.

Μετά, ξεκίνησε ένα κυνήγι για τον εντοπισμό του εραστή.

Όταν εντοπίστηκε, η τιμωρία του ήταν να δεθεί και να μαστιγωθεί επανειλημμένα με κλαδιά και δερμάτινες ζώνες. Ο άντρας φαίνεται να προσπαθεί να προστατευθεί από μερικά πολύ άγρια χτυπήματα, ενώ ξεσπάει σε κλάματα από τον πόνο.

Το πλήθος από άντρες που παρακολουθούσε τον ξυλοδαρμό της γυναίκας και αργότερα προσπάθησε να την βιάσει.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές