Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Μπόταση 12 στα Εξάρχεια.

Στο πλευρό τους βρίσκεται και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έφτασε στο σημείο γύρω στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινήματος, ο πλειστηριασμός που διεξάγεται σήμερα στο συμβολαιογραφικό γραφείο αφορά την πρώτη κατοικία του ιδιοκτήτη Γ.Π. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται,  πρόκειται για διαμέρισμα 57,64τμ με αποθήκη και θέση πάρκινγκ που «βγαίνει στο σφυρί για χρέος μόλις 70.000 ευρώ».

«Καλούμε τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση αυτή, προκειμένου να αποτραπεί το προσχεδιασμένο κοινωνικό έγκλημα. Δηλώνουμε στην τραπεζοκίνητη κυβέρνηση Τσίπρα και στους πραιτοριανούς ΜΑΤατζήδες της, ότι ο Αγώνας μας θα κλιμακωθεί», αναφέρει η ανακοίνωση του κινήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το συμβολαιογραφείο βρίσκονται από το πρωί δυνάμεις των ΜΑΤ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί επεισόδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης