Κόσμος

Σοκ: Ληστές ανάγκασαν 4χρονη να δει τη δολοφονία των γονιών της και στη συνέχεια την έπνιξαν

Οργή και αποτροπιασμός

Τραγικό θάνατο βρήκε η 4χρονη Arina από αγνώστους, οι οποίοι σκότωσαν τους γονείς της μπροστά στα μάτια της και μετά έβαλαν αυτήν και τα πτώματά τους σε αυτοκίνητο και το έριξαν σε λίμνη.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το περιστατικό συνέβη στην Κριμαία όταν ο 35χρονος Konstantin και η 32χρονη Inna Larkov με την 4χρονη κόρη τους πήγαν στο χωριό Geroevskoe προκειμένου να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε βρει ο 35χρονος από το διαδίκτυο.

Φτάνοντας στον προορισμό τους, συναντήθηκαν με δύο άντρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι ιδιοκτήτες του προς πώληση οχήματος. Όταν το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας από τους άνδρες τους πυροβόλησε στο κεφάλι και το στήθος. Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα που είχε μαζί το ζευγάρι για την αγοραπωλησία και έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο τα πτώματά τους. Στη συνέχεια ανάγκασαν και το κοριτσάκι να μπει στο αυτοκίνητο και το έριξαν σε λίμνη.

Τα πτώματα βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, μετά από κλήσεις των γειτόνων στην Αστυνομία καθώς η οικογένεια δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ