Κοινωνία

Σάλος στο Αγρίνιο από καταγγελίες παιδεραστίας: «Είδαν ταινία ερωτικού περιεχομένου και ...»

Σάλος έχει προκληθεί από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητα μετά από τις καταγγελίες από δύο μητέρες από το Αγρίνιο ότι τα παιδιά τους έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από 30χρονο ο οποίος τους πλήρωσε για να μη μιλήσουν.

Και ενώ η προανάκριση από την Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να υπάρχει και τρίτη περίπτωση παιδιού.

Το συγκλονιστικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες στην Αστυνομία και τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την ίδια την μητέρα όταν την περασμένη Παρασκευή (2/3) και το Σάββατο (3/3) ελήφθησαν και οι πρώτες καταθέσεις για τις δύο περιπτώσεις των 14χρονων.

Ο 30χρονος, φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και αφού τους έπεισε τους οδήγησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του είδαν ταινία πορνό και στην συνέχεια ο 30χρονος αυνανίστηκε μπροστά τους και με βάση τις μαρτυρίες αυνάνισε και τους ανηλίκους. 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος χαρτζιλίκωσε τους ανηλίκους για να μην μιλήσουν, όμως ο ένας μίλησε και έτσι ξεκίνησε σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης.

Τρίτη μητέρα κατήγγειλε πως και ο γιος της δεχόταν προτάσεις από τον 30χρονο να βρεθούν και πως είχε πάει και στο σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε τον παρότρυνε να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα,όπως και το έκανε, πως δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό, τα οποία εντόπισε η ίδια η μητέρα και κατήγγειλε το περιστατικό τον Οκτώβριο του 2017 στην αστυνομία, χωρίς όμως η έρευνα να συνεχιστεί ή να γίνει το παραμικρό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...