ΗΠΑ

Ραμολιμέντο η Χίλαρι Κλίντον - Συνεχείς πτώσεις - Έσπασε τον καρπό της στην μπανιέρα


Κάτι πρέπει να συμβαίνει με το κλίμα της Ινδίας που να επηρεάζει αρνητικά την Χίλαρι Κλίντον, αφού κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού της στη χώρα έχει ήδη πάθει δύο ατυχήματα, με το δεύτερο μάλιστα να την αφήνει με ένα αρκετά επώδυνο τραυματισμό.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τραυμάτισε το δεξί της χέρι την Τρίτη, πέφτοντας στην μπανιέρα ενός παλατιού όπου διέμενε στο Τζοντπούρ. Οι γιατροί που κλήθηκαν αμέσως στο ανάκτορο Ουμάιντ Μπαγουάν αποφάνθηκαν αρχικά ότι επρόκειτο για ένα απλό στραμπούληγμα και συνέστησαν στην 70χρονη πολιτικό να ξεκουράσει το χέρι της και να ακυρώσει τις επισκέψεις που είχε προγραμματίσει για το ίδιο απόγευμα.

Παρότι η Κλίντον άκουσε τις εντολές τους και ξεκουράστηκε, ο πόνος αντί να περάσει χειροτέρευε. Έτσι το πρωί της Τετάρτης αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο Γκογιάλ για να ξαναδούν οι γιατροί το χέρι της. Τελικά, όπως έδειξε η ακτινογραφία, υπήρχε πράγματι ένα μικρό κάταγμα στο χέρι της 70χρονης, το οποίο δεν είχε εντοπιστεί αρχικά. Αφού της έδεσαν το χέρι, οι γιατροί της συνέστησαν ξανά ξεκουραση. Η Κλίντον ακύρωσε τα υπόλοιπα ραντεβού της στο Τζοντπούρ, αφού έτσι κι αλλιώς επρόκειτο να αναχωρήσει για την Τζαϊπούρ την επόμενη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κλίντον γλιστράει και πέφτει, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ινδία. Πριν λίγες μέρες, ενώ επισκεπτόταν την αρχαία πόλη Μαντού στην επαρχία Μάντια Πραντές, και συγκεκριμένα ένα χαρέμι του 13ου αιώνα, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε να πέσει όχι μία αλλά... δύο φορές, αλλά ευτυχώς τη συγκράτησαν οι αξιωματούχοι που τη συνόδευαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ