Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις: Αποχώρησε από το «Έθνος» ο Δημήτρης Μάρης

Η οικονομία αποτελεί βασικό πυλώνα για την λειτουργία ενός κράτους και δη εθνικού όπως εμείς επιθυμούμε να καταστήσουμε την Ελλάδα. Με απογοήτευση και θυμό ταυτόχρονα, όλοι οι Έλληνες διαπιστώνουμε πως στην Πατρίδα μας, η οικονομία αφενός μεν είναι ετερόφωτη και αφετέρου θυσιάστηκε ως άλλη Ιφιγένεια στο βωμό του συμφέροντος των διεθνών τοκογλύφων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της ελληνικής βιομηχανίας και δη της βαριάς βιομηχανίας. Θυμίζουμε ότι κάποτε η Ελλάδα, είχε μια ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), η οποία πλέον βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης στα δόντια της Ernst& Young. Στην ΕΛΒΟ, κατασκευάζονταν διάφοροι τύποι οχημάτων για πολιτική αλλά και στρατιωτική χρήση (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών αλλά και στρατιωτικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης). Κατά το έτος 2001 η ΕΛΒΟ παρουσίασε εκτός των άλλων μοντέλων και επιβατικά οχήματα. Αυτό σημαίνει ότι με την κατάλληλη οργάνωση και κρατική εποπτεία, η Ελλάδα διαθέτει ορισμένες υποδομές από τις οποίες μπορούν να παραχθούν αξιόλογα προϊόντα που θα απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες κατά κύριο λόγο, εξυπηρετώντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες των πολιτών άλλα και δημοσιονομικές ανάγκες.

Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν, η βιομηχανία αυτοκινήτων βρίσκεται σε πλήρη άνθηση. Συγκεκριμένα, κατασκευάζονται και συναρμολογούνται αυτοκίνητα μεγάλων εταιρειών όπως λ.χ FORD Transit, Courier, Custom, RENAULT CLIO και Μegane, FIAT EGEA, HONDA Civic Sedan, ISUZU D-Max, Hunday i10 και i20 τα οποία και διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Όπερ σημαίνει ότι η Τουρκία, εφαρμόζοντας μια έξυπνη οικονομική πολιτική έχει καταφέρει να εκμεταλλεύεται την αγορά αυτοκινήτων όλης της Ευρώπης και να καρπώνονται το σχετικό οικονομικό όφελος.

Ως εκ τούτου, οι Έλληνες που επιλέγουν να αγοράζουν αυτές τις μάρκες οχημάτων, χωρίς να το γνωρίζουν, ενισχύουν την οικονομία του δηλωμένου και προαιώνιου εχθρού του Έθνους μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ