Διατροφή

Πώς φεύγει η μυρωδιά από το μαγείρεμα ψαριού-Γρήγορη λύση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Το ψάρι είναι απαραίτητο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της διατροφής μας αλλά ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα είναι η μυρωδιά που μένει στο σπίτι μετά το μαγείρεμά του.

Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που μαγειρεύετε ψάρι, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε. Η λύση είναι απλή: Βάλτε κανέλα, γαρύφαλλο ή βανίλια σε ένα μπρίκι με νερό και αφήστε τα να βράσουν.

Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές. Ένα ακόμα κόλπο για να αποφύγετε την έντονη μυρωδιά του ψαριού, είναι να βάλετε μέσα στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι λίγο ξίδι και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές