Κοινωνία

Πρωταγωνιστής Jesus Christ SuperStar: Είμαι εγγονός ιερέα, μεγάλωσα στην Εκκλησία δεν θα συμμετείχα σε κάτι που θα είχε ασέβεια ή προσβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όσα υνέβησαν σχετικά με την συνέβησαν παράσταση Jesus Christ SuperStar, μίλησε ένας εκ των πρωταγωνιστών της, ο Ησαΐας Ματιάμπα στα Αποκαλυπτικά και την Αλεξάνδρα Τσόλκα.

«Το περίμενα, αλλά όχι ότι θα κρατούσαν δύο εβδομάδες. Σαν άνθρωπος δεν θα συμμετείχα σε κάτι που θα είχε ασέβεια ή προσβολή. Μεγαλωσα πιστεύοντας στον Θεό. Είναι κάτι που έχω από τις βάσεις μου», δήλωσε για τις αντιδράσεις ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο παππούς του ήταν ιερέας και ο ίδιος έχει μεγαλώσει στο ψαλτήρι και στο ιερό και ανέφερε πως ζήτησε από όσους διαμαρτύρονταν να συζητήσουν: «Εγώ προσωπικά είπα σε όσους αντέδρασαν, αν ήθελαν μετά την παράσταση να μιλήσουμε και με έβριζαν και με ρατσιστικά σχόλια βέβαια, γιατί το προχώρησαν σε άλλο επίπεδο».

https://www.youtube.com/watch?v=qd3bJwNu3Xg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ