Κοινωνία

Προσοχή: «Δράκος» στο Αιγάλεω «παγιδεύει» ανήλικες στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Τον τρόμο έχει σπείρει στο Αιγάλεω ένας άνδρας, ο οποίος επιτίθεται σε ανήλικες στη μέση του δρόμου με σκοπό, όπως φαίνεται να τις βιάσει. 

Ο επίδοξος βιαστής ακολουθεί τις ανήλικες μέχρι να κατευθυνθούν σε κάποιο έρημο στενό. Τότε, σύμφωνα με το STAR, με την πρόφαση ότι έχει χαθεί ζητά τη βοήθεια των κοριτσιών που έχει βάλει στόχο.

Η τελευταία επίθεση έγινε στην οδό Παπαφλέσσα και μάλιστα, μέρα – μεσημέρι.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές των θυμάτων

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα όσα περιγράφουν ανήλικες, οι οποίες έπεσαν στα χέρια του επίδοξου βιαστή.

«Πήρε από το μαλλί την αδερφή μου. Της έσπασε τα γυαλιά και της έσκισε το σουτιέν, με σκοπό να τη βιάσει», είπε μιλώντας στο STAR η αδερφή μίας 17χρονης, η οποία όπως υποστήριξε έχει δεχθεί και η ίδια επίθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Η κοπέλα μόλις πήρε το κινητό να δει πού βρίσκεται η διεύθυνση που της ζήτησε, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά και άρχισε να την πιάνει προκλητικά» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας. Όπως ανέφερε στο STAR, ο δράστης της έσκισε το σουτιέν και προσπάθησε να της το βγάλει. «Η κοπέλα του έδωσε μία μπουνιά και έφυγε» είπε, μεταξύ άλλων, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει γίνει ξανά επίθεση στο συγκεκριμένο δρόμο.

Το «προφίλ» του δράστη

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης έχει ύψος 1,85 μέτρα, είναι μελαχρινός και έχει μακρύ μούσι. Φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι Αρχές αναζητούν τα ίχνη του επίδοξου βιαστή ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δείτε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες στο βίντεο που ακολουθεί

https://youtu.be/rLc7DIkE9rg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ