Κόσμος

Ποιος κρύβεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Σλοβακίας και της Σλοβενίας; (βίντεο)


Στον κόσμο συμβαίνουν πoλλά "παράξενα" πράγματα.

Ελάχιστες φορές τα ΜΜΕ αναφέρονται στο πρόβλημα που έχει προκύψει στην Σλοβενία αλλά και στην Σλοβακία.

Σλοβακία

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο παραιτήθηκε λόγω ενός σκανδάλου το οποίο ξέσπασε ξαφνικά και έχει να κάνει με την δολοφονία του δημοσιογράφου Τζάν Κούσιακ. Ο Φίκο είναι γνωστός για τις θέσεις του υπέρ της Ρωσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίκο σε πολλές περιπτώσεις αψήφησε τις Βρυξέλλες.
https://www.youtube.com/embed/wcoAjjrDBeI

Σλοβενία

Ο Σλοβένος πρωθυπουργός Μίρο τσεράρ, είχε δεχτεί πολλές επιθέσεις από τον George Soros διότι ήταν κατά της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Σεραρ λοιπόν τώρα αναγκάζεται να «διαφύγει» διότι έχασε το δημοψήφισμα το οποίο είχε να κάνει με ένα οικονομικό project.
https://www.youtube.com/embed/SkfLkkzXi1E

Η «σύνδεση»

Βλέπουμε λοιπόν ότι Σλοβακία και Σλοβενία έχουν αποσταθεροποιηθεί και όχι τυχαία. Οι δύο πρωθυπουργοί ακολουθούσαν ένα δρόμο διαφορετικό από αυτόν που ήθελε η Νέα Τάξη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Soros τα έβαλε ανοιχτά με τον Σλοβένο πρωθυπουργό. Είναι ξεκάθαρο ότι όποιος δεν είναι «καλό παιδί», φεύγει. Όποιος γίνεται εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης δεν μένει για πολύ στην εξουσία.

Το επόμενο «θύμα»

Είναι αρκετά πιθανό η Ουγγαρία να δεχτεί κάποιου είδους πλήγμα αφού η κυβέρνηση της χώρας δεν συμπαθεί τον Soros και μάλιστα το έχει δηλώσει ανοιχτά με ολόκληρη εκστρατεία εναντίον του. Δεν είναι τυχαίο, ότι όποια χώρα ή όποια κυβέρνηση χώρας αντιτίθεται στις επιταγές της Νέας Τάξης ξαφνικά αντιμετωπίζει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις στήνονται σκάνδαλα ώστε μέσω αυτών να ασκηθεί πίεση στα πολιτικά πρόσωπα.
https://www.youtube.com/embed/A9PyouGELyE

Η αδιαφορία των ΜΜΕ

Για όλα τα παραπάνω ακούσαμε ελάχιστα πράγματα από τα ΜΜΕ και αυτό γιατί η Νέα Τάξη δεν επιθυμεί ο κόσμος να γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Είναι σημαντικό για τους Παγκοσμιοποιητές να κρατάνε τον λαό ανενημέρωτο και ήρεμο, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αντίδρασης.

Συμπέρασμα:

Όποιος δεν ακολουθεί πιστά τις επιταγές της Νέας Τάξης έχει προδιαγεγραμμένο πολιτικό τέλος (στην καλύτερη περίπτωση)!

EL.GR

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ