Εσωτερική Ασφάλεια

Περίεργο περιστατικό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Μεθυσμένος οδηγός κινητοποίησε την ΕΛ.ΑΣ

Ενα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η ώρα ήταν 03:45 π.μ. όταν άνδρες των ΜΑΤ είδαν ένα όχημα με δύο επιβάτες να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Διδότου στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που παραλίγο να προσκρούσει πάνω στους αστυνομικούς και σε ένα ταξί που βρισκόταν στο σημείο. Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος επεχείρησε να διαφύγει ωστόσο μόλιος λίγα μέτρα πιο μακριά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν.

Οδηγός του οχήματος ήταν ένας 25χρονος έχοντας μια νεαρή κοπέλα στο πλευρό του, ο οποίος άρχισε μάλιστα να βρίζει και να κλωτσά τους αστυνομικούς!

Τότε, οι άνδρες των ΜΑΤ που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τον ακινητοποίησουν ενώ με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αντίσταση και εξύβριση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος δεν φέρεται να τον βαραίνει ποινικό παρελθόν, ενώ αιτία της πράξης του ήταν η κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με την πρόθεσή του να δείξει τον ισχυρό ανδρικές του ικανότητες στην κοπέλα που συνόδευε.

Το περιστατικό δεν δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ας σημειωθεί πως στις 8 Νοεμβρίου 2017 είχε σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό και μάλιστα δύο ημέρες μετά την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, από μέλη της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Τότε, ένας 30χρονος ηλεκτρολόγος, κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Ανδρέα Μεταξά και με ελιγμούς έφτασε στο φανάρι, όπου και ακινητοποίησε το όχημα.

Οι άνδρες της διμοιρίας πλησίασαν για να ελέγξουν τον άνδρα που οδηγούσε, αλλά αυτός έκανε όπισθεν και στη συνέχεια έκανε μπροστά με ταχύτητα, προσπαθώντας να χτυπήσει τον έναν από τους σκοπούς. Μάλιστα και εκείνος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε το λάστιχο το οχήματος.

Τότε εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αλλά από τα στοιχεία που προέκυψαν εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα στο σπίτι του. Και εκείνος δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, αλλά δεν είχε θελήσει να απαντήσει για ποιο λόγο δεν σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας σημειώνοντας πως θα το κάνει μόνο ενώπιον του εισαγγελέα, κάτι που τελικώς δεν πραγματοποίησε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...