Κοινωνία

Πελάτες εστιατορίου έσπασαν στο ξύλο σερβιτόρα επειδή άργησε τα φαγητά τους

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που κάποιοι δυσαρεστημένοι πελάτες σε ένα εστιατόριο χαστούκισαν και χτύπησαν μια σερβιτόρα στην νότια Κίνα. Οι 6-7 πελάτες άρχισαν να κάνουν παράπονα ότι τα πιάτα τους έφτασαν πολύ αργοπορημένα.

Ένας άντρας φαίνεται να χαστουκίζει την σερβιτόρα. Η 48χρονη σερβιτόρα δεν είχε σοβαρά τραύματα, αλλά η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Δείτε το βίντεο Tα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν την σερβιτόρα με την κόκκινη στολή να δίνει εξηγήσεις σε έναν άντρα, αλλά ο άντρας την χαστούκισε και προκλήθηκε χάος στο εστιατόριο.

Δείτε το βίντεο

Μια γυναίκα φαίνεται να πιάνει την σερβιτόρα από τα μαλλιά και να την χτυπάει. Ο διευθυντής του εστιατορίου εξήγησε ότι η σερβιτόρα έλεγε στους πελάτες να δείξουν κατανόηση και υπομονή όσο ετοιμάζονται τα πιάτα τους. «Οι πελάτες ήταν εξαγριωμένοι και έκαναν παράπονα επειδή περίμεναν πολλή ώρα. Επίσης, ένας από τους πελάτες έλεγε σε έναν άλλον ότι τα πιάτα ήταν πολύ ακριβά», πρόσθεσε ο διευθυντής του εστιατορίου.

Κάποιες άλλες γυναίκες άρχισαν να πετάνε πιάτα και ποτήρια στην σερβιτόρα. Ο διευθυντής του εστιατορίου ανέφερε ότι η σερβιτόρα δούλευε στο εστιατόριο 2 χρόνια και ήταν πάντα πολύ καλή στην δουλειά της. Ένας από τους πελάτες ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη.

tilestwra.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ