Κοινωνία

Πάτρα: Τα πορτοκάλια που μοίρασαν σε απόρους ήταν σάπια

Οι δικαιούχοι σχημάτισαν και πάλι ουρές για μια σακούλα με πορτοκάλια. Τα περισσότερα από αυτά όμως ήταν σάπια...

Σάπια πορτοκάλια μοίρασε προ ημερών το ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην εφημερίδα «Κόσμος» Πατρινοί που κάθε φορά κάνουν απόσταση 20 χιλιομέτρων για να τα παραλάβουν, αφού φθάνουν μέχρι Άγιο Βασίλειο. Όμως αυτή τη φορά απογοητεύθηκαν αφού ανοίγοντας τα δίχτυα με τα πορτοκάλια διαπίστωσαν πως τα περισσότερα ήταν σάπια και φυσικά όλα κακής ποιότητας.

Κάποιοι εξέφρασαν το παράπονό τους και στον Δήμο της Πάτρας. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κάτι τέτοιο. Προ μηνών είχαν γίνει καταγγελίες για κακή ποιότητα των φρούτων και ειδικά των μήλων που ήταν προς απόσυρση και μεγάλο μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο προς κατανάλωση.

Στο Αγρίνιο μάλιστα όπου και πάλι το ΤΕΒΑ μοίραζε φρούτα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο αρνήθηκε να τα μοιράσει, αφού μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο, με αποτέλεσμα αυτά να αφεθούν στο σημείο και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει με δική του ευθύνη. Μουχλιασμένα πορτοκάλια, χαλασμένα λάχανα και σάπια μήλα είχαν παραλάβει και αρκετοί δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τα διανείμουν στους δικαιούχους δημότες τους. Και φυσικά και εκείνοι είχαν αρνηθεί.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές