Κόσμος

Ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορεί να απολαύσει ο Σουλτάνος!-Οι φόβοι του Ερντογάν...


O δημοσιογράφος Μουσταφά Χος κατέγραψε το πώς έγινε δεκτός στην Βουλγαρία ο Ερντογάν, ενώ "ξεσκέπασε" τον φόβο που αναγκάζει τον Τούρκο "Σουλτάνο" να ταξιδέψει με δυο αεροπλάνα, στη Βουλγαρία. Επικαλούμενος ρεπορτάζ εφημερίδας στο δεύτερο αεροσκάφος επιβαίνουν οι δοκιμαστές των τροφών που θα καταναλώσει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο δημοσιογράφος Μουσταφά Χος κατέγραψε λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδια αυτό που δεν θα παρουσιαστούν στο μεγάλο μέρος των ΜΜΕ της Τουρκίας. Ο Χος στον λογαριασμό του στο Τουίτερ έγραψε πως ¨Τα φιλικά στον Ερντογάν ΜΜΕ θα περιγράψουν την σύνοδο Τουρκίας/Ε.Ε. ως μια κατάκτηση αλλά εγώ ας γράψω ποια είναι η αλήθεια¨ και κοινοποίησε ένα κείμενο και μια φωτογραφία από εκεί. ¨Στην Βουλγαρία υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν Στην Βάρνα και στον περίγυρο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά παρόλα αυτά αναρτήθηκε πανό που γράφει ¨Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος¨.

Ο Ερντογάν υπάρχει και σε βουλγαρικές εφημερίδες. Αυτήν την είδηση όμως δεν την βρίσκεις πουθενά στην Τουρκία. Διότι είναι πολύ περίεργες οι λεπτομέρειες. Όπως γράφει, ο Τούρκος δημοσιογράφος εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο για τον οποίο ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Η εφημερίδα γράφει πως ο Ερντογάν επειδή φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του, μεταφέρει και ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών. Η εφημερίδα γράφει πως η πρώτη δουλειά αυτής της ομάδας είναι να δοκιμάζουν πρώτοι αυτοί τα φαγητά που θα φάει ο Ερντογάν.

customisable-border" dir="ltr">

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ