Αθλητισμός

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας

Δεν θα ολοκληρωθεί τελικά ο αγώνας στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο παρατηρητής ενημέρωσε ότι δεν θα παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά. 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ κι άρνηση της ΑΕΚ να βγει να παίξει, ήταν η απόφαση του διαιτητή

Ακόμη ένα ντέρμπι στην Τούμπα, το κρισιμότερο της σεζόν όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τη Super League, δεν ολοκληρώνεται ομαλά!

Στο 90ό λεπτό του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με το σκορ στο 0-0, οι γηπεδούχοι σκόραραν με κεφαλιά του Βαρέλα από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ.

Παρ' όλα αυτά, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς πανηγύριζαν έξαλλα το γκολ που κατά μεγάλο ποσοστό ίσως τους έδινε τον τίτλο (με νίκη ο ΠΑΟΚ προσπερνούσε την ΑΕΚ), ο βοηθός Ποντίκης κάλεσε κοντά του τον διαιτητή Κομίνη, ενημερώνοντάς τον πως στη φάση υπήρχε οφσάιντ, καθώς ο Μαουρίτσιο, που θεωρήθηκε πως επηρέαζε τη φάση, δεν καλυπτόταν!

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις ανάμεσα σε βοηθό και διαιτητή, οι οποίοι ήταν περικυκλωμένοι από τους παίκτες των δύο ομάδων και τελικά, μετά από λίγα λεπτά, ο Κομίνης ακύρωσε το γκολ.

Σ' εκείνο το σημείο δημιουργήθηκε χαμός στην Τούμπα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι έξαλλοι και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη να μπαίνει αγριεμένος στον αγωνιστικό χώρο (μαζί με τον Λούμπος Μίχελ), καλώντας τους παίκτες του να αποχωρήσουν, με τον Βιεϊρίνια να του δείχνει «όχι» σε ένα τρομερό στιγμιότυπο!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές