Αρχείο

Νέα τρομοκρατική οργάνωση έπιασε στον ύπνο την Αστυνομία

Νέα τρομοκρατική οργάνωση η οποία χτύπησε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου την πίσω πλευρά των Δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκαλεί “πονοκέφαλο” στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς το χτύπημα με χαμηλής έντασης ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό δεν έγινε αντιληπτό από την Αστυνομία.

Μάλιστα χρειάστηκε η ανάρτηση της πρωτοεμφανιζόμενης τρομοκρατικής Οργάνωσης “Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία FAI – FRI”, σε ιστοσελίδα του Αντιεξουσιαστικού χώρου με ανάληψη ευθύνης, προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις και να διαπιστώσουν πως πράγματι κοντά στο κουβούκλιο της φρουράς στην πίσω πλευρά των Δικαστηρίων που βλέπει στο άλσος, υπάρχουν μικρές υλικές ζημιές και μαύρισμα του τοιχίου.

Μάλιστα οι ειδικοί των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ που επίσης έσπευσαν στο σημείο, έπειτα βέβαια από την ανάρτηση της συγκεκριμένης ομάδας βομβιστών, εντόπισαν στην περιοχή υπολείμματα από ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό, τα οποία και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση θεωρείται παρακλάδι της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” και οι Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για μετεξέλιξη αυτής της ομάδας ουσιαστικά, που κατά πάσα πιθανότητα λαμβάνει εντολές, τόσο για την κατασκευή, όσο και για την τοποθετήσει μηχανισμών, μέσα από της φυλακές.

Μάλιστα στο Αντιτρομοκρατικό επιτελείο πάνε ένα βήμα πιο πέρα, καθώς εκτιμούν πως το συγκεκριμένο χτύπημα, εκτός από “παρθενικό” για την συγκεκριμένη οργάνωση, φαίνεται πως είναι και εκπαιδευτικό, όπως λένε χαρακτηριστικά οι Αστυνομικοί, καθώς οι δράστες δεν πήραν τηλέφωνο προκειμένου να ειδοποιήσουν για το μηχανισμό, διότι ήθελαν να δουν πως θα εκραγεί η κατασκευή τους.

Άλλωστε και ο συντάκτης τις προκήρυξης αναφέρει πως οι βομβιστές ήταν κοντά στο σημείο την στιγμή που εκδηλώθηκε η έκρηξη: “…Τοποθετήσαμε σε φυλάκιο στην πίσω πλευρά των δικαστηρίων της Ευελπίδων, ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής έντασης, με σχεδόν μισό κιλό μαύρο μπαρούτι. Γνωρίζουμε πως ο μηχανισμός μας λειτούργησε επιτυχώς, καθώς, ενώ ήδη είχαμε απομακρυνθεί απ’ το σημείο, ακούσαμε τον ήχο της έκρηξης, ακριβώς στον χρόνο όπου είχαμε ρυθμίσει το ρολόι και την είχαμε υπολογίσει να πραγματοποιηθεί.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ