Εθνικά θέματα

Μυτιλήνη: Οι φρουροί του Αιγαίου με τα πράσινα μπερέ εντυπωσίασαν ξανά – Οι εικόνες της παρέλασης (βίντεο)

Παρά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων η παρέλαση τουλάχιστον στη Μυτιλήνη, έγινε κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες. Η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση...

για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ελληνικό στρατό όπως κάθε χρόνο να είναι παρών.

Τα τμήματα και οι σχηματισμοί της 98 ΑΔΤΕ, το τάγμα Εθνοφυλακής Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης παρέλασαν, άρτια εξοπλισμένοι, υπό το εμβατήριο της παρέλασης, από την στρατιωτική μουσική μπάντα. Στο τέλος της παρέλασης των στρατιωτικών τμημάτων για ακόμα μια φορά εντυπωσίασαν οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες της Λέσβου.

Οι έφεδροι και οι εθνοφύλακες που είναι η ψυχή της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας, καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Η Λέσχη των Καταδρομέων, η λέσχη εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, αλλα και οι  Εθνοφύλακες Πολιχνίτου, Καλλονής και Μυτιλήνης έδωσαν δυναμικό «παρών» στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Εικόνες από την παρέλαση στη Μυτιλήνη

https://youtu.be/CysDKAO5-IM

lesvospost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...