Πολιτική

Μηνύσεις από αστυνομικούς κατά της ηγεσίας της αστυνομίας…

Mε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα υπηρεσίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης απαντούν οι αστυνομικοί στην αδιαφορία της πολιτείας για τις επιθέσεις που δέχονται, ειδικά όσον αφορά τους πλειστηριασμούς, στη σκιά διοικητικής έρευνας της ΕΛΑΣ που αποσκοπεί στο να διαπιστωθεί εάν αστυνομικοί «ξεπέρασαν τα όρια».

Οι αστυνομικοί έχουν αναρτήσει πανό που αναγράφει «Παλεύουμε με την εγκληματικότητα και την εγκληματική αδιαφορία σας».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης έκανε λόγο για «ασυλία σε μπαχαλάκηδες». «Δεν μιλάμε για κουκουλοφόρους, άλλα για ανθρώπους που έχουν ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι» τόνισε.

«Τραυματίζονται διαρκώς αστυνομικοί και δεν λογοδοτεί κανένας… Έχουν χτυπηθεί έξι αστυνομικοί, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, κάθε Τετάρτη χτυπούν αστυνομικούς, θα δούμε πιο άσχημα πράγματα αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» προειδοποιούν δε οι αστυνομικοί υπάλληλοι.

Όπως τόνισε ο κ. Τσαϊρίδης, χθες Τετάρτη είδαμε έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο με αστυνομικούς της ΥΜΕΤ να δέχονται απρόκλητη επίθεση και αστυνομικό πεσμένο στο έδαφος να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, καθώς άτομα πήραν ασπίδες και κλομπ και τους χτυπούσαν.

Ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης κατήγγειλε δε ότι δεν υπήρξε καμιά εντολή να απωθηθούν τα συγκεκριμένα άτομα. «Οι διμοιρίες λειτουργούν με εντολές, ζητούσαν οι υπεύθυνοι της διμοιρίας να χρησιμοποιηθούν δημοσιά υλικά και συνδρομή από άλλες δυνάμεις και δεν υπήρξε ποτέ καμία εντολή» ανέφερε μάλιστα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...