Κόσμος

Μαχητικό F-16 των ΗΑΕ αποφεύγει πύραυλο των Χούθι (βίντεο)


Στην αντεπίθεση περνάνε οι αντάρτες Χούθι, αφού μετά την απόπειρα να καταρρίψουν το δεύτερο σαουδαραβικό F-15S, αυτή την φορά έβαλαν στο «στόχαστρο» δύο F-16E/F Block 60 των ΗΑΕ, πάνω από την πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά.

Οι Χούθι βιντεοσκόπησαν την απόπειρα τους χρησιμοποιώντας αμερικανικής κατασκευής θερμική κάμερα τύπου Flir Systems ULTRA 8500.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου, μια ημέρα μετά το συμβάν και στο οοποίο φαίνεται μέσα από τηνθερμική κάμερα η πτήση του ενός αεροσκάφους το οποίο προσπαθεί να αποφύγει δύο πυραύλους που οι Χούθι έχουν εκτοξεύσει εναντίον του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το αεροσκάφος των Εμιράτων εξαπολύει θερμοβολίδες και καταφέρνει την τελευταία στιγμή  ν’ αποφύγει έναν από τους δύο πυραύλους που εκτοξεύτηκαν εναντίον του.
https://www.youtube.com/embed/waUHC5h-Nb4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...