Κόσμος

Μήνυμα-μυστήριο πάνω σε δολάριο - "Με έχουν απαγάγει, είμαι ζωντανή" - Πρόκειται για την 11χρονη που εξαφανίστηκε πριν 19 χρόνια;

Ανατριχίλα προκαλεί το μυστηριώδες μήνυμα που είναι γραμμένο πάνω σε ένα δολάριο και σχετίζεται με την εξαφάνιση πριν 19χρόνια της Mikelle Biggs από την Αριζόνα. Το μήνυμα αναζωπύρωσε της ελπίδες της οικογένειας της μικρούλας ωστόσο εξετάζεται σθεναρά το σενάριο να πρόκειται για κακόγουστη φάρσα.

Η Mikelle τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Ιανουαρίου του 1999 ήταν τότε 11 ετών. Το κορίτσι ήταν με την μικρότερη αδελφή της έξω από του σπίτι τους στη Μesa και περίμεναν τον πλανόδιο παγωτατζή για να αγοράσουν το αγαπημένο τους γλύκισμα.

Το θρίλερ με το χαρτονόμισμα

Το χαρτονόμισμα με το μυστηριώδες μήνυμα είναι του 2009, εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν και παραδόθηκε στην αστυνομία του Neenah στις 14 Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως το σημείο που εντοπίστηκε το χαρτονόμισμα απέχει πάνω από 1.400 μίλια από το σημείο που εξαφανίστηκε η μικρή Mikelle Biggs.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα

"Το όνομά μου είναι Milel Biggs. Με απήγαγαν από το Mesa AZ. Είμαι ακόμα ζωντανή" είναι το ανατριχιαστικό μήνυμα στο χαρτονόμισμα.

Oπως γράφει η "Daily Mail" ενα στοιχείο στο οποίο στέκονται οι αστυνομικοί είναι το γεγονός πως το μήνυμα πάνω στο δολάριο φαίνεται με να είναι γραμμένο με παιδικό γραφικό χαρακτήρα όμως το όνομα της μικρούλας είναι γραμμένο λάθος.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Neenah, Adam Streubel δήλωσε ότι η υπόθεση ερευνάται διεξοδικά ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια κακόγουστη φάρσα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ