Πολιτική

Λίγο ακόμα και θα τη λυπηθούμε- Πικραμένη η Αντωνοπούλου από τα ΜΜΕ γιατί της φόρτωσαν τα πόμολα!

Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της υπουργείο Εργασίας το μεσημέρι της Πέμπτης (01.03.2018)! Την απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Εργασία Ράνια Αντωνοπούλου διαδέχθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος ορκίστηκε υφυπουργός Εργασίας.

Η Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών μετά από τον σάλο που δημιούργησε η αποκάλυψη ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 12.000 ευρώ ετησίως, τόνισε ότι νιώθει πικρία από τα ΜΜΕ και το πώς χειρίστηκαν το θέμα.

Η κ. Αντωνοπούλου ανέφερε ότι «οι περισσότεροι θα περίμεναν να ακούσουν κάτι από μένα για τις συνθήκες υπό τις οποίες παραιτήθηκα όμως ζητάω να σεβαστούμε τον θεσμικό ρόλο της τελετής». Η ίδια μίλησε για το έργο της κατά της ανεργίας ενώ όταν έκλεισαν οι κάμερες αναφέρθηκε στον τρόπο που χειρίστηκαν τα ΜΜΕ την υπόθεση με το επίδομα ενοικίου.

Η κ. Αντωνοπούλου τόνισε ότι νιώθει πικρία από τα ΜΜΕ καθώς κάποιοι ανέφεραν ότι «πήρε ακόμα και τα πόμολα από το υπουργείο». Η απερχόμενη αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας  υπογράμμισε ότι είναι στην διάθεση του Αλέξη Τσίπρα και πως εκείνος παίρνει τις αποφάσεις.

Μάλιστα, μίλησε και με πολύ «θερμά» λόγια για τον αντικαταστάτη της, Νάσο Ηλιόπουλο! Όπως είπε, είναι ένας σύντροφος που γνωρίζει από πολύ παλιά και θα είναι κοντά του σε ό,τι κι αν χρειαστεί στα νέα του καθήκοντα.

Πάντως το κλίμα στην ομάδα του υπουργείου Εργασίας ήταν ιδιαίτερα καλό και όλοι ήταν διαχυτικοί και φιλικοί μεταξύ τους.

https://youtu.be/n6W6yCO8_BI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...