Ελληνοτουρκικά

Κουμουτσάκος:Εθνικιστική ρητορεία και ανάλογες ενέργειες είναι αυτό που θα περιμένουμε από την Τουρκία το επόμενο διάστημα

"Ο Ερντογάν τον τελευταίο καιρό έχει μια υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό έχει ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο για την Τουρκία" δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Η εθνικιστική ρητορεία, η όλο και πιο σκληρή αλλά και κινήσεις και ενέργειες που θα υποστηρίζουν αυτή την ρητορεία, είναι αυτό που θα περιμένουμε από την Τουρκία το επόμενο διάστημα. Γι' αυτό Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο περιβάλλον έντασης. Η Τουρκία περιβάλλεται αυτή τη στιγμή μόνο από προβλήματα και εντάσεις" τόνισε.

"Δεν έχουμε να κάνουμε με μιά νευρική Τουρκία, έχουμε να κάνουμε με μια συνειδητά και στρατηγικά επιλεγμένη συμπεριφορά και πολιτική για τα επόμενα χρόνια" συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...