Αθλητισμός

Καταγγελίες και αποκαλύψεις από τον Στρατηγό Φραγκούλη για τη μεθόδευση σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Φράγκος Φραγκούλης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα είναι ότι με προβληματίζει η μεθόδευση εκδίκασης και η μεθόδευση του πως θα φέρνανε το αποτέλεσμα αυτό από την αθλητική δικαιοσύνη των δύο μεγάλων υπευθύνων.

Οι δύο μεγάλοι υπεύθυνοι είναι οι δύο μεγάλοι της Αθήνας. Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Σε συνεργασία με τους δυο μεγάλους μάγειρες, τους κ.κ Αρετόπουλο και Κομίνη. Η μεθόδευση ήταν να βρουν ένα τρόπο να κερδίσουν τα παιχνίδια στα χαρτιά. Ήταν άτυχη στιγμή για τον ΠΑΟΚ το πέταγμα ενός ρολού ταμειακής μηχανής».

Για την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη: «Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Γκαρθία, παρίστανε τον πεθαμένο. Στην συνέχεια ήρθε ο κ. Αρετόπουλος, που χωρίς ντροπή, άλλα έγραψε στο φύλλο αγώνα και άλλα στη συμπληρωματική του αναφορά.

Δεν έγραψε για την χωρίς άδεια αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Κομίνης δεν έγραψε ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ ρωτούσαν το αποτέλεσμα για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από μόνος του, άρα μηδενίζεται και η ΑΕΚ αρνήθηκε και αυτή να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Στην άτυχη στιγμή με την είσοδο του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όχι μόνο ζήτησε συγνώμη αλλά τιμωρήθηκε ήδη και αυστηρότατα. Η ομάδα μας θα παίξει συνολικά δέκα παιχνίδια χωρίς φιλάθλους. Είναι τραγικό να απονέμεται με αυτό τον τρόπο η δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ