Εθνικά θέματα

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος – Όμηροι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί - Βίντεο


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε οτι η συγκυβέρνηση θα πάει μέχρι το τέλος και επανέλαβε την θέση του περί ομήρων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας υπογραμμίζοντας οτι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποφεύγει να πάρει θέση.
Ειδικότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «Έχουμε δύο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, δύο παλικάρια που ανήκουν στον Ελληνικό στρατό αλλά και παράλληλα την ώρα που έκαναν την περιπολία τους, έκαναν την περιπολία διαφυλάσσοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα. Θα πρέπει να αντιληφθεί η ΕΕ ότι αυτοί οι δύο στρατιωτικοί ήταν εκείνοι που εκτελούσαν τις αποφάσεις των υπουργών Άμυνας και την απόφαση Κορυφής για την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Βεβαίως ειναι παράλληλα και NATOϊκοί στρατιωτικοί και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποφεύγει να πάρει θέση», τόνισε.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω, να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό οτι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν και θέλω να σας διαβεβαιώσω ακόμα οτι πέραν των σεναρίων των οποίων γράφονται η δική μας προσπάθεια θα είναι η χάραξη μιας εθνικής γραμμής. Έχουμε τόσα πολλά που δεν ειναι αναγκη να διαφωνήσουμε σε μια τέτοια υπόθεση που εχει να κάνει με δυο Έλληνες υπαξιωματικό και αξιωματικό που αυτή τη στιγμή βρίσκονται κρατούμενοι σε φυλακές υψητης ασφαλείας », κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ