Πολιτική

Κάτι ξέρει ο Αντώναρος...-Προφητικά τα όσα λέει για τον Άδωνι;

 

Νέες ευθείες βολές από τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελο Αντώναρο, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και μια …”προφητεία” ότι δεν είναι μόνον η αντιπροεδρία της ΝΔ, που θα χάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και μάλιστα σχετικά σύντομα, αλλά … πολλά περισσότερα!

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή ένα άρθρο του Γ. Λακόπουλου με τίτλο: ” Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αντιπρόεδρος μετράει μέρες…”, ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευ. Αντώναρος, ανάμεσα στα άλλα, σχολιάζει με έμφαση πως:

 

“Δεν είναι θέμα δίκιου η άδικου. Αλλά σωστής πληροφόρησης και ανάλυσης των πληροφοριών που έχω στη διάθεση μου. Τις έχω από όλα τα επίπεδα και μάλιστα σε συνεχή ροή. Γιατί όλοι ξέρουν ότι εγώ τις πηγές δεν τις αποκαλύπτω.

 

Προβλέπω λοιπόν ότι ο ατίθασος άρα και μη βελτιώσιμος αντιπρόεδρος θα χάσει σε προβλεπτό χρόνο το δοτό αξίωμα του. Όσο κι αν έχει ισχυρή στήριξη — γιατί πολλά από όσα συμβαίνουν είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Αλλά όταν — με καθυστέρηση μεγάλη πια — συμβεί αυτό, δεν θα είναι πια αρκετό.

 

Κι ο λαλίστατος εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενος κύριος θα διατρέχει τον μεγάλο (για κείνον μόνο) κίνδυνο να χάσει και…αλλά. Όχι μόνο την αντιπροεδρία της οποίας τόσο κακή χρήση κάνει. Θα δείτε. Άλλωστε μέχρι τις εκλογές ο δρόμος είναι ακόμη σχετικά μεγάλος.”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...