Κοινωνία

Κάνει ανάληψη από ΑΤΜ και δολοφονείται εν ψυχρώ από ληστή (βίντεο)


Κάμερα παρακολούθησης σε υποκατάστημα τράπεζας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, δείχνει τη στιγμή που ένας νεαρός αφροαμερικανός αιφνιδιάζει από πίσω έναν ανυποψίαστο πελάτη την ώρα που πραγματοποιούσε ανάληψη από το ΑΤΜ  - δευτερόλεπτα πριν το θύμα πέσει νεκρό σε ένα χώρο στάθμευσης.

Το απόσπασμα δείχνει τον 17χρονο Marcine Bernard Hill, να προσεγγίζει ήρεμα ένα ΑΤΜ στο North Miami Beach τον περασμένο Νοέμβριο με σκοπό τη ληστεία. Με ένα μαύρο σακάκι που φέρει τη φράση «Kill Batman», ο Hill πηγαίνει πίσω από το θύμα του τον Dillon Bud Calvin Steve, ο οποίος γυρίζει να κοιτάξει την Hill την τελευταία στιγμή.

Ο 26χρονος Steve, ρίχνει μια γρήγορη ματιά στο φορτηγό της μητέρας του στο πάρκινγκ πριν αιφνιδιαστεί από τον Hill. Ακολούθως, φαίνεται να πιάνει το στήθος του ενώ προσπαθεί να φτάσει στο φορτηγάκι πριν καταρρεύσει. Αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τη Miami Herald το βίντεο κυκλοφόρησε από το Γραφείο του Εισαγγελέα του Μαϊάμι- καθώς απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για δολοφονία και ένοπλη ληστεία.

Ο Hill, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, δεν είναι επιλέξιμος για τη θανατική ποινή μιας και ήταν ανήλικος όταν διέπραξε το έγκλημα, αλλά αντιμετωπίζει τα ισόβια δεσμά.

https://players.brightcove.net/4137224153001/default_default/index.html?videoId=5759863423001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...