Μέση Ανατολή

Θρίλερ με συντριβή αεροσκάφους στο Ιράν - Επέβαιναν 8 κοπέλες, γόνοι πλούσιων οικογενειών της Τουρκίας

Άγνωστη παραμένει η τύχη των 11 επιβαινόντων ενός τουρκικού ιδιωτικού αεροσκάφους που συνετρίβη νωρίτερα στο Ιράν. Αν και αρχικά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν πως είναι όλοι τους νεκροί, αργότερα διόρθωσαν, αναφέροντας πως η τύχη τους παραμένει άγνωστη. 

Φωτογραφία από το σημείο της συντριβής που δημοσιεύει το Sputnik

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στο αεροπλάνο επέβαιναν 8 κοπέλες οι οποίες επέστρεφαν από bachelor πάρτι, όλες τους γόνοι πλούσιων και ισχυρών οικογενειών της Τουρκίας. Mεταξύ τους και η κοπέλα η οποία θα παντρευόταν. Πρόκειται για την Μ.Β., η οποία βρισκόταν με την παρέα της στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα στο «One an Only resort» προκειμένου να γιορτάσουν.

Οι κοπέλες που επέβαιναν στο αεροσκάφος

Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από τη Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και κατέπεσε κοντά στην πόλη Σαχρ ε Κορντ, σε απόσταση περίπου 400 χλμ νότια της Τεχεράνης.

Η κοπέλα που θα παντρευόταν

O διευθυντής του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού πολιτικής αεροπορίας του Ιράν ανέφερε πως πρόκειται για ένα καναδικό Bombardier στο οποίο επέβαιναν 8 επιβάτες και 3 μέλη του πληρώματος.

Tα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο της συντριβής, αναφέρει το Reuters.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ