Κοινωνία

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Σιμαρδάνης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός και εκφωνητής, Χρήστος Σιμαρδάνης, ο οποίος τους τελευταίες μήνες της ζωής του αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και έζησε εκεί μέχρι 6 ετών. Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο, ενώ χαρακτηριστική ήταν η φωνή του που «έντυσε» πολλές παρουσιάσεις στο Mega, αλλά και διαφημίσεις.

Έπαιξε σε αρκετές γνωστές σειρές, από το 1985 έως το 2013, μεταξύ των οποίων "Η ζωή του Αττίκ", "Πέτρινα χρόνια", " Η νταντά", "Λατρεμένοι μου γείτονες". Παράλληλα έπαιξε και σε αρκετές ταινίες όπως "Safe Sex", "Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο", "Ο Ηλίας του 16ου".

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Σεμίνα Διγενή, που έγραψε χαρακτηριστικά: «Πολυαγαπημένε μας, καλό σου ταξίδι».
Δείτε την ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...